Întrebări frecvente

Un credit sau împrumut online este un produs de finanțare care este acordat exclusiv prin intermediul site-ului companiei FORZA Credit. Daca ești client nou, urmărește instrucțiunile de pe site care te vor îndruma în procesul de solicitare a împrumutului: alege durata și valoarea împrumutului și apasa butonul „Solicită Împrumut”. Apoi completează formularul de înregistrare şi alege modalitatea în care doreşti să intri în posesia împrumutului: în numerar sau prin transfer la cont bancar, în aceeași zi. În numerar, ridici banii la orice oficiu Poșta Moldovei sau filială BC "Victoriabank" SA.
Solicitarea unui împrumut FORZA Credit este rapidă și ușoară. Ai nevoie doar de buletinul de identitate valabil.
La ridicarea banilor în numerar, poți primi banii în decurs de 30 min de la aprobarea cererii. La plata prin transfer bancar în contul tău, transferul se va realiza în decursul unei zile lucrătoare.
Poți împrumuta de la 1000 până la 3500 MDL dacă ești client nou FORZA. Suma maximă pentru următoarele credite solicitate la noi este de 4000 MDL. Poți obtine un credit pe o perioadă de până la 30 de zile, dar nu mai puțin de 5 zile.
Orice adult rezident in R. Moldova poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.
Contractul îl poți semna la una din filialele noastre sau a partenerilor noștri- magazinile Darwin și Bomba din toată țara. Lista completă o puteți găsi aici.
Poți ridica banii în numerar la oficiile Poșta Moldovei sau la orice filială BC "Victoriabank" SA. Sau banii pot fi transferați direct pe contul tău bancar.
Poți achita creditul la una din filialele BC "Eximbank" SA, BC "Victoriabak" SA sau BC "Moldova Agroindbank" SA. Ori poți achita la orice terminal QIWI din țară. Pentru achitările în cadrul filialelor BC "Victoriabank" SA este OBLIGATORIU să ai cu tine contractul de împrumut.
Orice persoană de încredere poate achita creditul. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul contractului și să dețină buletinul de identitate personal.
Da. Poți prelungi durata contractului de împrumut cu 30 zile, în condiția achitării a comisionului de acordare, a dobânzii anuale și a penalităților, dacă acestea există.
Nu există un număr maxim de solicitări. Poți prelungi contractul de împrumut ori de câte ori solicitați aceasta. Vă recomandăm să nu o faceți de pre multe ori deoarece vă poate afecta istoria creditară.
La contractarea împrumutului primiți asigurare benevolă de accidente cu suma asigurată de 10.000 (zece mii) lei pe un termen de 2 luni. Condițiile asigurării le găsiți aici.