Blog

25% REDUCERE LA CREDIT ÎN WEEKEND DE LA FORZA CREDIT.

28.07.2017 Vizualizări (474) Comentarii (0)

Cu toții am fost în situația de a avea unele cheltuieli neprevăzute care, deși aparent nesemnificative, îți dau mari bătăi de cap și îți schimbă programul săptămânii. Vrei să apelezi la prieteni sau cunoștințe dar afli că întâmpină și ei dificultăți financiare în această perioadă. Soluția e simplă – un credit urgent de la FORZA Credit.

Creditul online de la FORZA Credit e ușor de obținut și rapid. Dacă ești la serviciu de la oră l...

Citește mai mult

CUM POȚI ECONOMISI BANI ÎN VACANȚĂ?

01.08.2017 Vizualizări (563) Comentarii (0)

Vrei să scapi de povara problemelor și să te încarci cu energie nouă? Pornește într-o călătorie! Nu este atât de ușor, o să spui, atunci când criza financiară pare să nu ia sfârșit, iar buzunarele îți sunt goale. Te asigurăm – astăzi călătoria nu mai este un lux, oricine are posibilitatea să se bucure de ea, important este să planifici o călătorie ieftină fără a-ți compromite odihna.

Călătorește în afara sezonu...

Citește mai mult

CE FEL DE CREDIT SĂ IAI ȘI CÂND AI NEVOIE DE EL?

18.08.2017 Vizualizări (9) Comentarii (0)

Practica arată că, de cele mai multe ori, creditele sunt utilizate necugetat, iar cele mai avantajoase opțiuni sunt considerate cele pe care le impun băncile prin publicitate. De aceea, astăzi vom vorbi despre diverse programe de creditare ținând cont de obiectivele pe care le aveți. Pentru a lua corect un împrumut, nu trebuie să inventezi nimic, este nevoie doar să decizi din ce categorie de debitori faci parte.

Dacă planifici să pornești o afacere sau...

Citește mai mult