Luni-Vineri: 08.00-20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00-18.00

Întrebări frecvente

Poți prelungi contractul de împrumut ori de câte ori solicitați aceasta.

Orice adult rezident in R. Moldova poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.

Cererea de împrumut o poți depune pe site sau în unul din oficiile noastre.

Clienții repetați pot depune cererea și prin telefon 022 78 58 58 sau 078 18 88 18.

Pentru a obține un credit, ai nevoie doar de buletin de identitate valabil.

La ridicarea banilor în numerar, poți primi banii în decurs de 10 min de la semnarea contractului. La plata prin transfer bancar în contul personal, transferul se va realiza în decurs de câteva ore.

Poți împrumuta de la 1000 până la 3500 MDL dacă ești client nou FORZA. Suma maximă pentru următoarele credite solicitate la noi este de 5000 MDL. Poți obtine un credit pe o perioadă de până la 30 de zile, dar nu mai puțin de 5 zile.

Contractul îl poți semna la una din filialele noastre sau a partenerului nostru - magazinile Darwin din toată țara. Lista completă o puteți găsi aici.

Poți ridica banii în numerar la oficiul nostru din str. Ismail 58/1 (fara comisioane), la oficiile Poșta Moldovei sau la orice filială BC "Victoriabank" SA. De asemenea, banii pot fi transferați pe contul tău bancar sau pe card.

Poți achita creditul la oficiul nostru din str. Ismail 58/1 (fara comisioane) sau una din filialele BC "Victoriabank" SABC "Moldindconbank" SABC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal RunPay sau QIWI din țară.

Orice persoană de încredere poate achita creditul. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul contractului și să dețină buletinul de identitate personal.

Da. Poți prelungi durata contractului de împrumut cu 30 zile, în condiția achitării a comisionului de acordare, a dobânzii anuale și a penalităților, dacă acestea există.

Termenul de achitare a creditului poate fi extins fără semnarea unui acord adițional. Este nevoie să achiți comisionul pentru extindere în mărime de 30% din suma creditului. Ulterior ne informezi că ai făcut plata, prin telefon la 022 78 58 58 sau 078 18 88 18.