Solicită un apel

FAQ

Ce reprezintă un credit online sau împrumut online?

Un credit sau împrumut online este un produs de finanțare care este acordat exclusiv prin intermediul site-ului companiei FORZA. Completarea cererii se face doar online, unde indicați toate datele necesare pentru a putea contracta un credit sau împrumut online.

Ce reprezintă un credit sau împrumut până la salariu?

Împrumuturile sau creditele până la salariu oferite de către FORZA au valoare între 1000 și 3000 de lei. Ele sunt acordate pe un termen de o lună. De obicei sunt acordate foarte rapid, doar în baza buletinului de identitate și un venit stabil lunar pe care îl poate confirma persoana care îl solicită sau persoana de încredere (persoana terță). Ele vă acoperă cheltuielile de urgență sau pentru nevoi personale neprevăzute.

Cine poate fi persoana de încredere (terță)?

Persoana de încredere poate fi orice care poate confirma identitatea dumneavoastră și locul de muncă unde activați. Să fie persoană care are viză de reședință pe teritoriul Republicii Moldova și să ne poată răspunde la telefon în cazul în care nu sunteți disponibil.

Este foarte important să fie rudă de gradul I, astfel crește probabilitatea acordării creditului.

Pentru persoanele cu vârsta între 18-20 de ani, este chiar obligatoriu ca persoana de încredere să fie rudă de gradul întâi: mama, tata, sora, fratele.

Pot prin telefon completa cererea?

Și da și nu. Puteți primi asistență privind completarea cererii online de împrumut. Serviciul clientelă, 022 – 78 – 58 – 58, vă poate ajuta oricând că să completați solicitarea, însă doar dumneavoastră o completați și o expediați online.

Unde pot semna contractul de împrumut?

Contractele le puteți semna la una din filialele partenere ale companiei FORZA. Acestea sunt amplasate în toată țara, în cadrul magazinelor de electrocasnice Bomba. Lista acestora o puteți găsi aici.

Cât timp durează toată procedura de obținere a unui credit online?

În linii mari, daca aveți o istorie de creditare bună și un venit stabil lunar, toată procedura de acordare a împrumutului online durează câteva minute.

Cum intru în posesia banilor solicitați?

Sunt câteva posibilități pentru a intra în posesia banilor solicitați. Banii în numerar îi puteți primi la orice oficiu poștal de pe teritoriul Republicii Moldova sau la filiala BC "Victoriabank" SA.

În cazul în care aveți card bancar nu mai necesită să vă deplasați la bancă, banii sunt transferați pe card și deja îi utilizați pentru nevoile personale.

Dacă aveți un cont bancar, banii pot și transferați la cont și deja intrați în posesia lor când doriți.

Unde pot achita creditul?

Și aici compania de creditare online FORZA vă pune la dispoziție mai multe modalități. Creditul sau împrumutul poate fi rambursat la filialele BC Eximbank SA până la orele 15:30. Sau la orice terminal QIWI, sau filialele BC Victoriabak SA și BC Moldova Agroindbank. Pentru achitările în cadrul filialelor BC "Victoriabank" SA OBLIGATORIU să aveți contractul de împrumut.

Dacă nu pot să achit personal împrumutul, poate altă persoană să achite?

Orice persoană în care aveți încredere poate achita suma împrumutată, însă doar în cazul în care cunoaște numărul contractului dumneavoastră de împrumut și trebuie să dețină asupra sa buletinul de identitate personal.

Este posibilă prelungirea perioadei de creditare, în cazul în care nu reușesc în termenul stabilit de contract să achit?

Da, exista posibilitatea de a prelungi durata contractului de împrumut pe o perioada de 30 zile, doar în condiția de achitare a comisionului de acordare, a dobânzii anuale și a penalităților, daca acestea există.

De câte ori este posibila prelungi contractul de împrumut?

Nu exista un nu mar maxim de solicitări. Contractul de împrumut poate fi prelungit de câte ori solicitați, însă nu e absolut deloc benefic să îl prelungiți de mai multe ori, vă poate afecta istoria creditată.

Ce este asigurarea.?

Asigurarea reprezinta asigurarea benevola de accidente cu suma asigurata de 10.000 (zece mii) lei pe un termen de 2 luni. Conditiile asigurarii le gasiti aici.

Marca comercială ”Forza” este proprietatea OM “Credits 2 ALL” SRL.

Activitatea companiei OM “Credits 2 ALL” SRL este reglementată de Legea nr.280-XV din 22.07.2004 cu privire la ”Organizațiile de microfinanțare” și Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind ”Protecția datelor cu caracter personal”.

OM “Credits 2 ALL” SRL este operator de date personale, înregistrat cu nr. 0000614.

În caz de înregistrare a restanțelor la plata împrumutului, începând cu următoarea zi după expirarea termenului împrumutului, va fi calculată o penalitate în mărime de 1,5% pe zi de la suma împrumutului, dobânzii și comisionului neachitat în termen. În caz de achitare a datoriei în termen de 2 zile după data expirării împrumutului, penalitatea nu se va calcula. De asemenea se va aplica un comision unic în mărime de 100 lei, pentru intrarea în restanță.

Colectarea datoriilor se efectuează prin intermediul apelurilor telefonice, notificărilor prin SMS și e-mail atât a beneficiarului împrumutului, cât și a persoanei de contact. În caz de neachitare în termen a împrumutului, clientul nu va mai putea contracta împrumuturi în cadrul companiei și va fi inclus în lista neagră, care va fi publică pe prezenta pagină web.

Pentru contractarea unui nou împrumut este necesar de a repeta procedura depunerii cererii on line pe prezenta pagină web.